home

GENIETEN VAN DE ZOMER OP AMELAND

GENIETEN VAN DE ZOMER OP AMELAND

Welkom op de website van appartement Sunset.

 

Appartement Sunset maakt onderdeel uit van het 4-sterren resort Amelander Kaap. Dit resort is gelegen aan de rand van het unieke pittoreske dorpje Hollum (aan de westkust van Ameland), waar je o.a. winkels, restaurantjes, fietsenverhuur en een golfbaan aantreft. Het dorpje heeft een nostalgische aanblik en al slenterend door de kronkelende straatjes word je mee teruggenomen in de tijd. Het is er heerlijk ontspannen en genieten!

 

Ameland is heerlijk om lekker uit te waaien, even bij te komen of afstand te nemen van de alledaagse stress. Tijdens de 45 minuten durende overtocht kom je al in de vakantiestemming. Je komt letterlijk en figuurlijk “los” van het vasteland.

Het hele jaar door is het genieten op Ameland; duinen, strand, bos, natuurgebieden en karakteristieke dorpjes.

 

Maar Ameland biedt veel meer: wandelen, fietsen, surfen, paardrijden, golfen, wadlopen, parachutespringen, zeilen, surfen, boottochten naar o.a. robbenkolonies, vistochten etc. Kortom, alle mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf; ieder jaargetijde heeft z'n eigen charme!

 

 

 

 

YOGA AAN HET STRAND

YOGA AAN HET STRAND

Appartement Sunset kan geboekt worden in combinatie met een gratis yogales aan het strand!

 

Elke zondag worden er in Beachclub the Sunset (aan het strand!) 3 yogalessen gegeven door Judith, te weten om 10.00 uur, 12.00 uur en 15.00 uur. Bij het boeken van appartement Sunset krijg je een gratis (yin)yogales aangeboden!